Bank Van Breda en Health House bouwen samen aan de toekomst van de gezondheidszorg

Bank Van Breda bestaat meer dan 90 jaar en is ook ruim 30 jaar dé vermogenspartner voor artsen. Naast hun persoonlijk en financieel advies voor de medische vrije beroepen wil Bank Van Breda hun klanten ook de komende jaren op de hoogte houden van innovaties in de gezondheidszorg en de toekomstige gezondheidszorg.


Anno 2021 merken we dat ons huidig gezondheidszorgsysteem voor heel wat veranderingen staat. Denk maar aan telehealth, het gebruik van artificiële intelligentie, 3D printing, nieuwe medische platformen, de focus op homecare …De samenwerking tussen Bank Van Breda en Health House zorgt ervoor dat de klanten van Bank Van Breda (medische vrije beroepen) snel op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Naast het aanbieden van inspirerende rondleidingen en workshops, zullen beide partners ook elkaars netwerk versterken binnen de gezondheidszorg om zo innovatie te promoten en te versnellen.

Health House kan via een belevingscircuit aantonen hoe de wereld van de toekomstige gezondheidszorg er mogelijk zal uitzien. En daarin willen wij onze klanten artsen maximaal in inspireren en ondersteunen

Ortwin Boone, Verantwoordelijke vrije beroepen, Bank van Breda

“Bij Bank Van Breda vinden we dit partnership erg belangrijk. De gezondheidszorg en vooral het ziekenhuisgebeuren staan op een kruispunt van veranderingen. Dit zal niet enkel impact hebben op de patiënt (o.a. digitale monitoring via diverse toepassingen), ook voor de zorgverstrekkers verandert hun leefwereld snel. Health House kan via een belevingscircuit aantonen hoe de wereld van de toekomstige gezondheidszorg er mogelijk zal uitzien. En daarin willen wij onze klanten artsen maximaal in inspireren en ondersteunen,” zegt Ortwin Boone (Verantwoordelijke vrije beroepen, Bank Van Breda).

Innovatie versnellen door versterking van ons netwerk binnen de gezondheidszorg.

De visie van Health House bestaat uit 3 pijlers: inspireren, innoveren en connecteren. Ook bij Bank Van Breda gelooft men in de kracht van mensen samenbrengen om elkaar te inspireren en zo innovatie mogelijk te maken. Zo lanceerde ze recent nog een nieuw digitaal ontmoetingsplatform: Van Breda The SQUARE

De expert-gevalideerde inhoud van Health House zal ook de klanten van Bank Van Breda op de hoogte houden over de nieuwste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

Isabelle François, Managing Director, Health House

“Health House is enorm verheugd over het partnerschap met Bank Van Breda. De expert-gevalideerde inhoud van Health House zal ook de klanten van Bank Van Breda op de hoogte houden over de nieuwste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Het partnerschap zal ook zorgen voor een wederzijdse uitbreiding van het netwerk," zegt Isabelle François (Managing Director van Health House).

Over Bank van Breda

Enkel voor ondernemers en vrije beroepen Doorgedreven specialisatie is onze sterkste troef. Onze hele organisatie is hierop gericht. Ondernemers zijn de motor van onze economie. Vrije beroepen garanderen gezondheidszorg, rechtszekerheid en financiële transparantie. Samen leveren zij een cruciale bijdrage tot onze welvaart en ons welzijn. Bank J.Van Breda & C° wil dé referentiebank zijn voor familiale ondernemers en vrije beroepen, zowel privé als professioneel, hun leven lang.

https://www.bankvanbreda.be/

Over Health House

Health House is een expertiseplatform over de toekomst van de gezondheidszorg, een plek waar kennis, onderzoek en expertise samensmelt tot een unieke ervaring. Deze ervaringen brengen wij bij het publiek aan de hand van cinematische visualisaties en wetenschappelijk onderbouwde verhalen. Health House is een uniek platform dat mensen informeert, connecteert en innovatie stimuleert, dit alles in een inspirerende setting.

https://www.health-house.be/en/

Latest News